Direct afspraak maken? Bel 0180-621919

Contact

Afspraak maken hypotheekadvies

Begint met kosteloos orienteren.
Maak een afspraak op kantoor.
Het is mogelijk om ‘overdag of s’ avonds

een afspraak te maken.

Contact

Harplaan 12
2992 NC Barendrecht
0180 621 919

  Ik heb de privacy statement gelezen en ik ga hiermee akkoord.

Openingstijden

Ook 's avonds is afspreken mogelijk!

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Hypotheekadviseur: Jan van Tol

Jan van Tol
Ik ben Jan van Tol uw adviseur Hypotheken en verzekeringen. Adviseren en afsluiten van verzekeringen en hypotheken doe ik al ruim 20 jaar. Ik heb een kleinschalig kantoor. Dit laatste wordt in toenemende mate bemoeilijkt door de complexiteit van de samenleving en de regelgeving.
Deze complexiteit en mutatiesnelheid resulteerd in permanente educatie en een nieuwe diplomaplicht. Gelukkig is het mij gelukt om 6 nieuwe WFT diploma’s te behalen. Zonder deze diploma’s is het niet meer toegestaan om om zowel schade, leven, Inkomen, en hypotheken te adviseren en te bemiddelen. Kortom U kunt bij mij voor zowel hypotheken, leven, inkomen en schade verzekeringen terecht. Vboor wat betreft hypotheken mag ik mij tevens Erkend hypotheek adviseur noemen.
Als klein kantoor heeft u het voordeel dat u vrijwel altijd met dezelfde persoon te maken heeft.
Behalve verzekeringen en hypotheken regel ik ook voor mijn klanten, indien zij dit willen  de aangifte inkomsten belasting en incidenteel (gelukkig) ook de aangifte erfbelasting.
Voorts heb ik ook het diploma Makelaardij onroerend goed behaald, dus ook vragen over dit onderwerp kunt u bij mij terecht.
Voor wat betreft hypotheken en verzekeringen werk ik samen met een aantal voorkeurs maatschappijen maar via 2 service providers kan ik bij meer dan 100 verzekeraars en banken ( voor hypotheken ) voor u terecht.
Bij Van Tol financiele service heeft U een zeer breed pallet van diensten tot uw beschikking.