Direct afspraak maken? Bel 0180-621919

Veel gestelde vragen hypotheek

Vragen hypotheek

Ik kan mij heel goed voorstellen dat het kopen van het kopen van je eerste huis veel vragen oproept.

Enkele vragen zouden kunnen zijn ;

1          Wat kan ik op basis van mijn salaris en dat van mijn partner aan hypotheek aanvragen ?
2          Als ik huis A koop voor een X koopsom hoeveel eigen geld moet ik dan meebrengen?
3          Welke bruto en netto maandlast hoort bij deze woning?
4          Kan ik mijn hobby’s nog blijven doen en kunnen we nog op vakantie ?
5          Met welk budget moeten we rekening houden?
6          Hoeveel kosten ben ik verschuldigd aan advies en afhandeling?
7          Welke verzekeringen zijn noodzakelijk?
8          Welke hypotheekvorm of combinatie van hypotheken past het best bij mij ( ons)

En meer !!
TIP ! maak alvast een lijstje met vragen.

Blijf op de hoogte

Schrijft u in op onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op gebied van de hypotheek, financiering en verzekeringen

Hypotheekadviseur: Jan van Tol

Jan van Tol

Ik ben Jan van Tol uw adviseur Hypotheken en verzekeringen. Adviseren en afsluiten van verzekeringen en hypotheken doe ik al ruim 20 jaren. Ik heb een kleinschalig kantoor. Dit laatste wordt in toenemende mate bemoeilijkt door de complexiteit van de samenleving en de regelgeving.
Deze complexitijd en mutatiesnelheid resulteerd in permanente educatie en een nieuwe diplomaplicht. Gelukkig is het mij gelukt om 6 nieuwe WFT diploma’s te behalen. Zonder deze diploma’s is het niet meer toegestaan om om zowel schade, leven, Inkomen, en hypotheken te adviseren en te bemiddelen. Kortom U kunt bij mij voor zowel hypotheken, leven, inkomen en schade verzekeringen terecht. Vboor wat betreft hypotheken mag ik mij tevens Erkend hypotheek adviseur noemen.
Als klein kantoor heeft u het voordeel dat u vrijwel altijd met dezelfde persoon te maken heeft.
Behalve verzekeringen en hypotheken regel ik ook voor mijn klanten, indien zij dit willen ook de aangifte inkomsten belasting en incidenteel ook de aangifte erfbelasting.
Voorts heb ik ook het diploma Makelaardij onroerend goed behaald, dus ook vreagen over dit onderwerp kunt u bij mij terecht.
Voor wat betreft hypotheken en verzekeringen werk ik samen met een aantal voorkeurs maatschappijen maar via 2 service providers kan ik bij meer dan 100 verzekeraars en banken ( voor hypotheken ) voor u terecht.
Bij Van Tol financiele service heeft U een zeer breed pallet van diensten tot uw beschikking.