Direct afspraak maken? Bel 0180-621919

Wat kan ik lenen?

Bereken uw maximale hypotheek

Bereken wat u maximaal kunt lenen en
neem contact op voor maandlasten berekening.

GRATIS Oriënterend Gesprek

Wil je goed geïnformeerd worden over de ins&outs op het gebied van hypotheken en financiering, maak dan een afspraak voor GRATIS oriënterende advies gesprek.Afspraak maken

Hypotheekadviseur: Jan van Tol

Jan van Tol

Ik ben Jan van Tol uw adviseur Hypotheken en verzekeringen. Adviseren en afsluiten van verzekeringen en hypotheken doe ik al ruim 20 jaren. Ik heb een kleinschalig kantoor. Dit laatste wordt in toenemende mate bemoeilijkt door de complexiteit van de samenleving en de regelgeving.
Deze complexitijd en mutatiesnelheid resulteerd in permanente educatie en een nieuwe diplomaplicht. Gelukkig is het mij gelukt om 6 nieuwe WFT diploma’s te behalen. Zonder deze diploma’s is het niet meer toegestaan om om zowel schade, leven, Inkomen, en hypotheken te adviseren en te bemiddelen. Kortom U kunt bij mij voor zowel hypotheken, leven, inkomen en schade verzekeringen terecht. Vboor wat betreft hypotheken mag ik mij tevens Erkend hypotheek adviseur noemen.
Als klein kantoor heeft u het voordeel dat u vrijwel altijd met dezelfde persoon te maken heeft.
Behalve verzekeringen en hypotheken regel ik ook voor mijn klanten, indien zij dit willen ook de aangifte inkomsten belasting en incidenteel ook de aangifte erfbelasting.
Voorts heb ik ook het diploma Makelaardij onroerend goed behaald, dus ook vreagen over dit onderwerp kunt u bij mij terecht.
Voor wat betreft hypotheken en verzekeringen werk ik samen met een aantal voorkeurs maatschappijen maar via 2 service providers kan ik bij meer dan 100 verzekeraars en banken ( voor hypotheken ) voor u terecht.
Bij Van Tol financiele service heeft U een zeer breed pallet van diensten tot uw beschikking.